onsdag den 31. august 2011

Kendte med OCD

Kendte med OCD.
Det er sådan at der rent faktisk er en håndfuld og lidt mere af de der såkaldte kendisser, der har OCD. Nu skal I bare se!


Jessica Alba: Har indrømmet at hun havde OCD som lille. Men det blev bedre da hendes familie flyttede til Californien. Hun er kendt for at have været med i filmene 'Sin City' , 'Fantastic Four 1 og 2'


Donald Trump: Er en kendt amerikansk forretningsmand. Han er også administrerende direktør i 'Trump Organisations'. Han har også opført op til flere skyskrabere i Manhattan.
Han har enormt meget bakteriefobi, og han indrømmet at have OCD. Han nægter at trykke hånd med folk, (specielt lærere) og nægter også at trykke på stueetage-knappen i elevatorer.


Cameron Diaz: Hun er en kendt skuespillerinde. Nok mest kendt for sine roller i henholdsvis 'Vild med Mary' , 'Min bedste vens bryllup' , for sin rolle som fiona i 'Shrek' , 'I dine sko' , 'What Happens In Vegas' og selvfølgelig 'Charlies Angels'
Hun har indrømmet over for offentligheden at hun har OCD og har fortalt at hun har en vane med at gnide dørhåndtag meget voldsomt, før hun åbner dem, for at gøre dem rene. Hun har indrømmet at hun tit har gjort det i en så voldsom grad at den originale maling, forsvinder derefter. Hun fortæller også at hun vasker sine hænder mange gange dagligt og at hun bruger sine albuer til at åbne døre med. Hun er dog kommet lidt af med dem, da hun er blevet hørt sige i 2007 "I've made my peace with it."


Leonardo DiCaprio: Er en kendt skuespiller. Han er mest kendt for sine roller i 'Titanic' , 'The Aviator' og 'Inception'.
Leonardo har offentligt indrømmet at han lider af OCD. Han har afsløret at han altid bliver nødt til at tvinge sig selv til ikke at træde på hver tyggegummiplet, når han går. Han bliver også nødt til at tvinge sig selv til ikke at gå igennem en dør flere gange. Alt dette gør han, fordi han ikke vil have at hans OCD styrer hans liv. I filmen 'The Aviator' spiller han den også OCD-ramte instruktør Howard Hughes, da filmen handler om Howard Hughes. Efter at have lagt sin OCD lidt på hylden, lod Leonardo i denne film og til optagelserne sin OCD få lidt frit løb igen, for at kunne føle lidt mere med sin rolle.


David Beckam: Er en engelsk fodboldspiller som spiller for Los Angeles Galaxy. Han repræsenterer også det engelske landshold, og har været model for adskillige sportsreklamer. Udover det er han også kendt for at være gift med den tidligere spicegirl Victoria Beckam. David Beckam lider rent faktisk af en ret ekstrem form for OCD. Han ser helst at alt er pinligt rent, og udover det skal alt stå ordenligt og pænt. Et eksempel på hans form for OCD er at hvis der feks. Står 3 colaer i køleskabet, så skal en af dem enten fjernes, eller også skal der tilføjes endnu en. Alt skal stå i par. Kun 2 % af OCD-ramte har så slem en form for OCD.

Andre der kan nævnes er: Woody Allen, Penelope Cruz, Jennifer Love-Hewitt, Charlie Sheen, Howard Hughes, Billy Bob Thornton, Harrison Ford, Howie Mandel, Michelangelo, Joey Ramone, Stanley Kubrick, Alec Baldwin, Martin Scorsese, Fred Durst, Paul Gascoigne, Jane Horrocks og Rose McGowan.

Hvorfor skrev jeg lige netop det her indlæg? En ting, er at det da egentlig er meget sjovt og spændende at se at der også er nogle temmelig kendte personligheder som også har OCD. Men den hovedsagelige grund til at jeg har skrevet det her indlæg, er at jeg vil vise jer at man kan SAGTENS blive til noget stort selvom man har OCD. Og det har været vigtigt for mig at vise jer, fordi jeg selv ofte går og tænker at jeg ikke kan blive til noget, fordi min OCD vil komme til at stå i vejen. Men jeg prøver konstant at gøre oprør med min OCD, og jeg vil sgu (Undskyld bandeordet) være forfatter! Jeg vil sgu blive redaktør! Redaktør og forfatter! Og jeg ved at jeg kan. Vejen vil måske blive lang og sej, men jeg kan godt. Vi skal prøve at gøre oprør mod vores OCD, selvom det kan være helvedes svært.

Jeg håber I kan bruge det til noget. :) Og så undskylder jeg for, at det har taget mig så lang tid at opdatere bloggen. Jeg har også lært at jeg skal stoppe med at love indlæg ud. Det holder ikke rigtigt. Men jeg vil forsøge mig med at blive bedre til at opdatere bloggen.

Hav det godt, og kommenter gerne! Jeg vil supergerne høre jeres meninger.

3 kommentarer:

Selene sagde ...

WOW der er godt nok mange kendte med ocd flere end man lige tror, og det er rigtigt dejligt at du skriver om kendte med ocd for det viser bare at man kan godt blive til noget selvom man har ocd:D
jeg har også tit været i tvivl om jeg kunne blive til noget med ocd.
meget inspirerene skrevet:D

RikkeLeo sagde ...

Aw tusind tak Selene! Du har ret, der er rent faktisk rigtig mange kendte der også har OCD. Der er garanteret også flere, som bare ikke har indrømmet det endnu. ;) Jeg har haft det præcis ligesom dig, og har det desværre stadig lidt, men så minder jeg bare mig selv om at der altså er nogen derude der er blevet til noget rigtigt stort på trods af deres OCD. :)

Anonym sagde ...

Godt indlæg.